Kezdje itt az ingatlan keresést!

Bugyi , Felsőványa puszta

Eladó Mezőgazdasági ingatlan

Bugyi - Felsőványa puszta, 0 m²-es, mezőgazdasági ingatlan

Eladásra kínálok Bugyi és Taksony között, Felsőványon, egy körbekerített 6078 m2-es ipari területet. Besorolása kivett telephely, kifüggesztést NEM igényel.
A telephelyen áll egy kétszintes 500 m2 épület, melyben a fenti részen kialakításra került egy 90 m2-es lakrész, ahol akár 10-12 fő, míg a földszinti 40 m2 részén további 4 fő kényelmesen elszállásolható, így igény szerint munkásszálásnak adott a lehetőség. Mind a két lakrészben található fürdőszoba + WC, konyha, társalgó, hálószoba. A hűtés fűtés mindenhol klímákkal megoldott.
Ezen kívül, az épület alsó részében kialakításra került egy 100m2-es szerelőaknás műhely és egy 300m2 két részből álló tárolásra alkalmas terület. A telek többi része üres. Az épület a 2000-es években épült, vegyes falazatú (zsalukő és tégla) Víz vételezése kútból történik, a szennyvíz zártrendszerű emésztőbe folyik. Ipari áram van
A telephely saroktelek, korlátozás nélkül megközelíthető tehergépkocsival, kamionnal. Az 51-es főúttól 5 km-re fekszik, Kapcsolódó úthálózat szilárd útburkolatú.

Időpontegyeztetéssel rugalmassal megtekinthető. A telephely magánszemély tulajdonában van így a vételárat további ÁFA nem terheli.
A hét minden napján fogadom hívását!

Irányár: 95.000.000 Ft

Elhelyezkedés: 2347, Bugyi, Felsőványa puszta

Környezet: tavak, sóderbányák

Közlekedés: gépkocsi, távolsági járatok


  • Telekterület 6078 m²
  • Utcafronti szélesség 16 m
  • Közművek villany

Ingatlan hírek

Kiemelt projektek

Ahol találkozhat velünk